skip to Main Content
"Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf kent hele goede arbeidsvoorwaarden."

Bij IMK werken bevlogen specialisten, die zich sterk maken voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Ondernemerszin, overtuigingskracht en zelfstandig werken zijn belangrijke eigenschappen die wij zoeken in nieuwe collega’s. IMK heeft een open en informele cultuur met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

feiten-en-cijfers-over-imk
Vacature: Ondernemerscoach
Wij hebben momenteel in de regio Groot Amsterdam, Utrecht en Leiden een vacature voor:
Ondernemerscoach

(m/v minimaal 32 uur per week)

met een warm relevant netwerk en aantoonbare successen in trajecten en commerciële doelen. Het primaire werkgebied betreft de regio Groot Amsterdam, Utrecht en Leiden.

“Bijdragen aan het succes van de ondernemer en onderneming, dat geeft je vleugels!”

De functie:

Als ondernemerscoach ben je dagelijks bezig met het begeleiden en opleiden in het kader van mobiliteit of re-integratie; je verzorgt intakes, coaching en trainingen. Je begeleidt zowel prestarters, starters als gevestigde ondernemers bij hun voorbereidingen of ontwikkelingen naar duurzame zelfstandigheid. Daarnaast krijg je ook commerciële uitdagingen op het gebied van relatiebeheer en het acquireren van nieuwe opdrachten.

Je werkt in een dynamisch en maatschappelijk speelveld, waarin ondernemerschap steeds belangrijker wordt. Geen enkele dag is hetzelfde. Dit vraagt veel van een geschikte kandidaat. De functie omvat een diversiteit aan werkzaamheden, kenmerkt zich door hoge mate van zelfstandigheid, en vraagt goede planningsvaardigheden. En je moet uitstekend kunnen omgaan met (potentiële) ondernemers met verschillende achtergronden.

Meer informatie:
Werken ten behoeve van ondernemers vraagt om creativiteit en flexibiliteit. Wij zoeken naar kandidaten die een brede interesse hebben, nieuwsgierig zijn en het beste resultaat voor zichzelf, IMK, de opdrachtgever en de deelnemer wil bereiken. Om de functie goed uit te kunnen voeren dien je over coachingsskills te beschikken en commercieel te kunnen denken en handelen. Kennis van, of ervaring met het zelfstandig ondernemerschap is een pre.

Wij bieden je een uitdagende functie met volop kansen en ontwikkelmogelijkheden, faciliteiten en ruimte voor een optimale privé-werk balans. Daarbij hoort een passend salarisniveau afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Voor deze functie dien je de beschikking te hebben over een eigen auto.

Geïnteresseerd? Bel voor meer informatie met districtmanager Lianne Harrewijn (06 419 00 528)

Reageren:
Reageer nu op deze uitdagende functie bij het IMK door je CV en motivatie te mailen naar jobs@imk.nl, t.a.v. Marjan Mandemaker.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.


Back To Top