skip to Main Content

Vestigingsplaatsonderzoek

Succesvol ondernemen hangt voor een belangrijk deel af van de juiste vestigingsplaats. Ook als je het bedrijf verder wilt uitbreiden of wilt aansluiten bij een franchiseformule moet je je afvragen of de gekozen locatie (nog) wel voldoet. IMK beoordeelt de geschiktheid van de vestigingsplaats zodat je zeker weet of de gekozen plek de juiste is.

De kennis van het IMK wordt optimaal benut bij het beoordelen van een beoogde vestigingslocatie. Onze branchespecialisten brengen de omgeving in kaart en onderzoeken de locatie. Ook de markt en de concurrentie worden zorgvuldig onder de loep genomen. Vervolgens beoordeelt onze adviseur de slagkracht van jouw onderneming en berekent hij het verwachte marktaandeel. Aan de hand van al deze gegevens gaat de adviseur met je in gesprek. Het rapport dat daarna wordt opgesteld vertelt je precies of de gekozen plek de juiste is om met jouw bedrijf een volgende stap te zetten.

In bepaalde situaties kan deze vorm van onderzoek mogelijk (mede-)gefinancierd worden door derde partijen. Wij vertellen je er graag meer over. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 – 999 00 00. Of laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

telefoon-icon
Bedrijfsadvies zonder tijd of geld verspillen?

Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug.
Of bel ons op: 088 - 999 00 00.

  Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

  Onze aanpak: 3 eenvoudige stappen
  Kennismaken
  Stap 1

  U staat voor een belangrijke beslissing. Daarom vinden wij dat een kennismakingsgesprek meer is dan zomaar een gesprek. We leren u en uw bedrijf graag kennen. Daarnaast is het voor u een moment om de adviseur en het IMK te leren kennen. Na de kennismaking doen we u indien gewenst een adviesvoorstel. In dit voorstel definiëren we de doelen, de aanpak, de kosten en de planning. U houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

  Start
  Stap 2

  Samen voeren we het opgestelde plan uit. We zetten de eerste stappen en verzamelen de Quick Wins. We analyseren de eerste resultaten en gaan verder met de uitvoer. Als het goed bevalt gaan we samen verder met de versnelling. Ook hiervoor geldt; u houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

  Versnelling
  Stap 3

  We analyseren en optimaliseren de resultaten. Door het zetten van korte sprints werken we verder aan realisatie van de gestelde doelen. Ook evalueren we de behaalde resultaten.

  Nominatie computable awards
  Top 5 notering voor de Computable Award 2018

  'beste ICT-oplossing in het MKB'

  Wij streven naar eerlijke MKB financiering! Geen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen. Onze financieringswijzer is door de Computable Awards genomineerd als beste ICT-oplossing in het MKB.

  Ondernemer, maak je sterk

  Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


   Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

   Bekend van onder andere
   Toch nog niet gevonden wat je zocht?
   Vind artikelen uit de kennisbank, veelgestelde vragen en ondersteunende informatie:
   Back To Top