skip to Main Content

Stoppen of doorgaan gesprek

Ruim 68% van alle zelfstandige ondernemers worstelt wel eens met de vraag: Stoppen of Doorgaan? Is dit het allemaal wel waard? Is de balans er nog wel? Hard werken, wakker liggen soms en in ruil onzekerheid en zorgen. Is de energie er nog om zo door te gaan? Of is het tijd om de vruchten te plukken? Wordt het tijd om het stokje over te dragen of het bedrijf te beëindigen of is het juist een moment om gas te geven?

Stoppen of Doorgaan is geen simpele ja/nee vraag. Er zijn foute, goede of betere manieren om te stoppen en ook om juist door te gaan. Een beslissing met veel opties aan beide kanten en veel te verliezen en te winnen. Een beslissing, die je beter niet alleen kunt nemen.

In een gesprek met één van onze regionale bedrijfsadviseurs wordt de (vooral bedrijfseconomische en financiële) situatie van de ondernemer op hoofdlijnen in kaart gebracht en worden alle opties verkend met mogelijke consequenties.

Het resultaat van het gesprek is een basis voor besluitvorming door de ondernemer over de toekomst van de onderneming. Er wordt een korte samenvatting van het gesprek inclusief de conclusies c.q. actiepunten opgesteld door de bedrijfsadviseur en toegestuurd aan de ondernemer.

Meer informatie? Laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Onze aanpak: 3 eenvoudige stappen
Kennismaken
Stap 1

U staat voor een belangrijke beslissing. Daarom vinden wij dat een kennismakingsgesprek meer is dan zomaar een gesprek. We leren u en uw bedrijf graag kennen. Daarnaast is het voor u een moment om de adviseur en het IMK te leren kennen. Na de kennismaking doen we u indien gewenst een adviesvoorstel. In dit voorstel definiëren we de doelen, de aanpak, de kosten en de planning. U houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

Start
Stap 2

Samen voeren we het opgestelde plan uit. We zetten de eerste stappen en verzamelen de Quick Wins. We analyseren de eerste resultaten en gaan verder met de uitvoer. Als het goed bevalt gaan we samen verder met de versnelling. Ook hiervoor geldt; u houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

Versnelling
Stap 3

We analyseren en optimaliseren de resultaten. Door het zetten van korte sprints werken we verder aan realisatie van de gestelde doelen. Ook evalueren we de behaalde resultaten.

telefoon-icon
Bedrijfsadvies zonder tijd of geld verspillen?
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. Of bel ons op: 088-9990000Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.Ondernemer, maak u sterk:

Nominatie computable awards
Genomineerd voor de Computable Award 2018

voor 'de beste ICT-oplossing in het MKB'

Wil je ons helpen met jouw stem in onze strijd voor eerlijke mkb-financiering en tegen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen.

Veeeeeeeeeel dank!

Bekend van onder andere
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.


Back To Top