skip to Main Content

“Mijn jobcoach had gelijk. Met een eigen toko had ik veel meer kans van slagen.”

Resultaten

Wij zorgen voor gerichte persoonlijke begeleiding van onze deelnemers en proberen daarbij zoveel mogelijk kandidaten te begeleiden naar zelfstandig ondernemerschap. Daarmee laten we goede resultaten zien. En soms raden we onze deelnemers juist af om een bedrijf te beginnen omdat dat toch niet zo goed bij ze past. Dan helpen we ze om een andere richting op te gaan. Bij de trajecten meten we de tevredenheid van onze deelnemers én van de opdrachtgevers.

Tevredenheid is 8 of hoger
Wat onze klanten/deelnemers en opdrachtgevers van ons vinden is belangrijk voor ons. We meten dat en kijken wat we beter kunnen doen. In de onderzoeken van de laatste jaren (incl 2019/2020) scoren we altijd een 8 of hoger bij zowel de deelnemers als de opdrachtgevers. En 94% van de opdrachtgevers beveelt ons aan. Cijfers waar we trots op zijn.

Mede door deze cijfers voldoen we ruimschoots aan de criteria voor het keurmerk “Blik op werk”.

10.000 ondernemers gestart met hulp van IMK
Ons doel is om onze kandidaten te ondersteunen om zelfstandig ondernemer te worden en tegelijk hebben we ook kandidaten die we adviseren om dat niet te doen. Die laatste groep helpen we met begeleiding en training om tot dit inzicht te komen en vaak vinden die kort daarna een passende baan.

  • Bij outplacement trajecten begint 75% van de deelnemers na het programma een eigen bedrijf, daarnaast gaat 20% na het programma weer aan de slag bij een baas.
  • Bij begeleidingstrajecten voor Nieuwkomers, uit BBZ en via UWV begint 55% na het programma een eigen bedrijf. Bij de kandidaten uit BBZ en UWV vindt na het programma 20% werk in loondienst.
Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


    Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

    Back To Top