skip to Main Content

“Mijn jobcoach had gelijk. Met een eigen toko had ik veel meer kans van slagen.”

Ons Team

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf richt zich op het begeleiden van ondernemers bij de start van hun onderneming. Dat doen we vanuit IMK al meer dan 25 jaar met aandacht voor de ondernemer en voor de starter met focus op kwaliteit en resultaat.

Onze ondernemerscoaches helpen de starters op persoonlijk vlak, met vaardigheden en kennis op financieel, commercieel, juridisch en organisatorisch vlak. Omdat elke kandidaat anders is als persoon en een ander ondernemingsidee heeft is begeleiding heel verschillend per situatie. De ondernemerscoaches kunnen daar flexibel mee omgaan mede door de lange ervaring (elk meer dan 10 jaar) en omdat ze vaak zelf ook ondernemer zijn geweest.

De ondernemerscoach van IMK is betrokken en hanteert een resultaatgerichte aanpak. De mens staat centraal. Vraagstukken worden vertaald naar de praktijk waarbij de ondernemerscoach moeiteloos switcht van de rol van coach naar die van trainer en adviseur. Met passie en enthousiasme werkt de IMK Ondernemerscoach met de ondernemer aan duurzame financiële zelfstandigheid.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


    Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

    Back To Top