skip to Main Content
Instituutvan nieuwestarters

Elke starter kan
een beetje
hulp gebruiken
Direct advies nodig?

Je eigen bedrijf starten? Wij helpen je op weg!

Je wilt je droom volgen en een eigen bedrijf beginnen? Of ben je net een bedrijf gestart maar loopt het niet zoals je wilt? Dan loop je vast rond met veel vragen waarbij je een beetje hulp kunt gebruiken. Vragen over verschillende ondernemingsvormen, structuur & ritme, benaderen van klanten, vaststellen van de concurrentie, bepalen van de doelgroep, bepalen van je marketingstrategie, het voeren van je administratie, verkennen van subsidiemogelijkheden, onderhandelen met leveranciers of vragen over eventuele financieringsmogelijkheden.

Wij begeleiden graag startende ondernemers, want wij zijn ervan overtuigd dat de startende ondernemer van vandaag, de gevestigde ondernemer van morgen is. Wist je dat uit onderzoek blijkt dat startende ondernemers die starters begeleiding hebben gekregen een grotere overlevings- en succeskans hebben?

Bij het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf werken meer dan 60 professionals verspreid door het hele land. Onze coaches hebben verschillende branche- en regio specifieke kennis van ondernemerschap. Dit is belangrijk omdat er bij het starten van een restaurant in Groningen andere kennis is vereist dan bij het starten van een machinefabriek in Limburg.

Onze coaches zijn ondernemerscoach, life coach, budgetcoach en trainer in één. Zij zijn vaak ook zelf ondernemer of zijn in het verleden ondernemer geweest. De IMK coach is jouw gesprekspartner. Samen met de coach bepaal jij welke training en middelen we inzetten om jouw doel te bereiken. Jij moet het doen, maar samen komen jullie heel ver!

Wil je meer informatie? Klik hier en wij bellen je terug. Of bel ons op 088 – 999 00 00

telefoon-icon
Wil je een beetje hulp van het IMK?

Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug.
Of bel ons op: 088 - 999 00 00.

Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

KLANTWAARDERING
1271 klantwaarderingen
HET INSTITUUT VAN
MKB-ONDERNEMERS
49.360 ondernemers geholpen
ONLINE
& LOKAAL
10 vestigingen
Bekend van onder andere
Toch nog niet gevonden wat je zocht?
Vind artikelen uit de kennisbank, veelgestelde vragen en ondersteunende informatie:
Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!

Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

Back To Top