skip to Main Content

Sparren in Corona-tijd: Kosteloos sparren met een ervaren sparringpartner van IMK

Heb je als ondernemer een issue of een uitdaging waardoor je juist nu een klankbord nodig hebt? Om even te sparren met iemand die je helpt een keuze te maken. Over wat je moet doen om je bedrijf te redden óf hoe je die ontstane kans gaat pakken. En dan met iemand die begrijpt waar je mee zit. Omdat hij zelf in een vergelijkbare situatie heeft gezeten.

Even wat aandacht zodat je er niet alleen voor staat.

Wat:
– 1-2 telefonische sparring sessies
– Een klankbord voor lastige zaken/vraagstukken die NU spelen
– Zonder kosten, zonder verplichting

Voor wie:
Je bent ondernemer (met een bedrijf met medewerkers)
– Je hebt een vraagstuk als gevolg van de huidige crisis

Door wie:
De sparringpartners van IMK (klik hier) (op basis van beschikbaarheid)

Hoe:
Klik hier om je aan te melden. Daarna word je gebeld voor een korte intake
– Telefonisch sparren met een sparringpartner
– Op basis van beschikbaarheid van de sparringpartners (tientallen plekken per week) tot uiterlijk 1 juni 2020

Wat is het niet:
– Hulp bij de steunregelingen van de overheid en de banken

Waarom doen we dit?
Dit “Corona-sparren” is bedoeld om ondernemers te helpen met lastige keuzes die er nu zijn als gevolg van de crisis. Korte termijn en zonder kosten.

Wij willen ondernemers helpen om deze bizarre tijd door te komen omdat dat nodig is. En op deze manier kunnen wij een bijdrage leveren met iets waar we goed in zijn. Daar verwachten we geen vergoeding voor.  Als we ondernemers kunnen helpen en we zien het resultaat dan is dat goed.

Ons normale aanbod is “Sparren voor ondernemers” een lange termijn sparring-relatie om ondernemers structureel te helpen, klik hier voor meer informatie. Dat aanbod is gewoon beschikbaar voor ondernemers, dat doen we graag. We zien nu echter dat veel ondernemers korte termijn sparren nodig hebben en ook even zonder kosten of langere termijn verplichting.

Ja! Ik wil graag sparren

Vul hieronder je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op. Wil je niet wachten? Dan zijn wij ook bereikbaar op telefoonnummer 088 – 999 00 00. Lees ook alvast onze algemene voorwaarden of veelgestelde vragen. Graag in het veld ‘opmerkingen’ aangeven waarover u wilt sparren.    Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

    Back To Top