skip to Main Content

“De gemeente en het IMK zijn voor mij een belangrijke steun geweest.”

Welkom bij het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf

Het IMK wordt als specialist op het gebied van ondernemerschap veelvuldig ingeschakeld door 300 gemeenten, UWV en mobiliteitscentra van grotere organisaties in het kader van sociale ondernemersregelingen, starten vanuit uitkering en starten vanuit outplacement. Het draait daarbij altijd om onze missie om ondernemers duurzaam financieel zelfstandig te laten zijn.

Verschillende onderzoeken tonen aan dat de inbreng van het IMK hoog gewaardeerd wordt, zowel door de ondernemers als door opdrachtgevers. Dat wordt gevoed door onze deskundigheid (met een eigen kenniscentrum rond mkb-ondernemerschap), maar ook door onze houding. Ja, we zijn gepassioneerd, waar het om ondernemerschap gaat, maar we zijn ook streng en duidelijk. Want ondernemen met een slecht plan, met onvoldoende ondernemerscompetenties of met onvoldoende onderscheidend vermogen is uiteindelijk niet levensvatbaar en zorgt voor persoonlijk leed, maar ook tot maatschappelijke schadelast.

In onze dienstverlening onderscheiden we onze advisering en ondersteuning bij de sociale ondernemersregelingen, zoals het Bbz, en de startersbegeleiding voor uitkeringsgerechtigden en outplacement kandidaten.

Lees hier de laatste nieuwsberichten

Hier vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Klik hier voor de nieuwspagina.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.


Back To Top