skip to Main Content

GRATIS ADVIES VANUIT DE
NL LEERT DOOR REGELING

Als onderdeel van het tweede steunpakket van de overheid kunnen ondernemers een beroep doen op een kosteloos adviestraject: de NL leert door regeling!

Wacht niet langer en maak gebruik van deze regeling zolang er nog subsidiebudget is. Vraag een ontwikkeladvies aan en zet de eerste stap voor de toekomst van jouw bedrijf, ook na corona.

GRATIS ADVIES VANUIT DE NL LEERT DOOR REGELING

Als onderdeel van het tweede steunpakket van de overheid kunnen ondernemers een beroep doen op een kosteloos adviestraject: de NL leert door regeling!

Wacht niet langer en maak gebruik van deze regeling zolang er nog subsidiebudget is. Vraag een ontwikkeladvies aan en zet de eerste stap voor de toekomst van jouw bedrijf, ook na corona.

WAT IS DE NL LEERT DOOR REGELING?

Nu de economie weer op gang komt wordt duidelijk dat we geconfronteerd worden met fundamentele en vaak blijvende veranderingen. Dit betekent dat veel ondernemers zich moeten aanpassen aan de nieuwe realiteit en zich moeten voorbereiden op veranderingen binnen de bedrijfsvoering. Om ondernemers op deze nieuwe omstandigheden voor te bereiden is er door de overheid geld vrijgemaakt voor ontwikkeladvies en scholing waardoor 50.000 ondernemers geheel gratis gebruik kunnen van deze adviestrajecten.

GRATIS AANVRAGEN

Schrijf je snel in om jouw plek te reserveren voor de gratis NL leert door regeling, welke is gestart op 1 december! Er zijn meer dan een miljoen ondernemers en maar een beperkt aantal plekken te reserveren.

  Voornaam:

  Achternaam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Geboortedatum:


  Voorkeur:

  Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken. Lees in onze privacyverklaring wat wij doen met je persoonlijke informatie.

  VEELGESTELDE VRAGEN NL LEERT DOOR

  Goed dat je deelneemt aan het NL Door Traject. Op deze pagina vind je de meeste gestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden.

  Wanneer ontvang ik de digitale uitnodiging voor Zoom?

  Je ontvangt een dag voor jouw afspraak de unieke link om aan de Zoom afspraak deel te nemen. Mocht het op de dag van de afspraak niet lukken, neem dan direct contact op met de coach. Het telefoonnummer heb je ontvangen in de welkomst e-mail.

  Wat houdt het gratis NL Leert Door traject in?

  Het traject bestaat uit het maken van een test en 3 gesprekken van in totaal 4 uur met een gekwalificeerde coach. Het NLD-traject heeft een waarde van € 700. De subsidie wordt na het positief afronden van het NLD-traject aan IMK overgemaakt en daarmee wordt de coach betaald voor zijn tijdsinvestering en werkzaamheden. Voor jou zitten hier geen kosten aan vast. Wel hechten wij waarde aan jouw commitment en inzet om een goed resultaat te behalen.

  Hoe kan ik mijn afspraak verplaatsen?

  Het kan door omstandigheden zijn dat je jouw afspraak wil verplaatsen. Indien je jouw geplande afspraak voor het eerste gesprek wil verplaatsen dan kan je ons bereiken op telefoonnummer (088) 999 00 20. Wil je jouw tweede of derde gesprek verplaatsen dan kan je dit met jouw coach bespreken. De contactgegevens van de coach staan in de mail en bevestiging van IMK.

  Hoeveel gesprekken heb ik met de coach?

  Het NLD-traject bestaat uit 3 gesprekken van 80 minuten (1:20 uur). In totaliteit heb je recht op 4 begeleidingsuren.

  Kan ik mijn coach zelf kiezen?

  Indien je dit vooraf hebt aangegeven wel. Is dit niet aangegeven dan wordt er telefonisch contact opgenomen om een afspraak te plannen. In dit gesprek word je gevraagd naar jouw branche, regio en vraagstelling. Op basis van jouw verstrekte informatie word je aan de coach gekoppeld, die het beste bij jouw opgave aansluit.

  Hoe vinden de gesprekken plaats?

  Vanwege de huidige Covid-19 ontwikkelingen kiezen wij ervoor om de gesprekken online te laten verlopen. Wij maken hierbij gebruik van het programma Zoom. Indien je een fysieke afspraak wenst dan kan je dit bij de coach aangeven. Het is vervolgens aan de coach of deze hiermee instemt. De overheid geeft aan dat de gesprekken online dienen plaats te vinden.

  Meer vragen?

  Bekijk hier de complete lijst met veelgestelde vragen.

  OVER ONS

  Het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf is er voor iedere levensfase van de ondernemer en van zijn of haar onderneming. Starten, groeien, herstellen of beëindigen zijn allemaal fases waar je wel wat hulp bij kan gebruiken. Daar zorgen we voor, met meer dan 70 gekwalificeerde ondernemerscoaches en bedrijfsadviseurs. En omdat we ons richten op kleine ondernemingen en ZZP-ers hebben we de kennis en ervaring die daarbij past. Elk jaar begeleiden we duizenden ondernemers die een eigen inkomen genereren met hun onderneming, ze zijn een motor van onze samenleving. En daar zijn we trots op.

  Back To Top