skip to Main Content

Een beetje meer zekerheid voor ondernemers

MKB Vangnet | Extra zekerheid voor ondernemers

Als zelfstandig ondernemer bent u kwetsbaar. Overkomt u iets dan hebt u geen inkomen. Dan staat u met lege handen.

Het kan ook u gebeuren. Een ziekte, ongeluk, burn-out, zwangerschap, arbeidsongeschiktheid of bedrijfsbeëindiging. De gevolgen kunnen groot zijn. Helemaal als ook uw gezin van u afhankelijk is. Uw vaste lasten lopen immers gewoon door. Uw buffer is dan snel op. Uw spaargeld vliegt weg. Daar moet u toch niet aan denken.

MKB Vangnet biedt zekerheid. U blijft 100% ondernemer, maar in een nieuw concept. U wordt werknemer van uw eigen onderneming. Daardoor kunt u terugvallen op alle sociale voorzieningen in Nederland, bijvoorbeeld bij ziekte of bedrijfsbeëindiging. Net als mensen in loondienst.

uitroepteken-icon-250x250
Is MKB Vangnet ook geschikt voor u?
Doe nu eerst de check.
Daarmee krijgt u binnen enkele minuten een reëel inzicht of het passend is voor u.

Over MKB Vangnet

MKB Vangnet is goedgekeurd door de Belastingdienst en De Nederlandsche Bank. Het beschermt tegen de onvoorziene risico’s van ondernemen. Dus als u geïnteresseerd bent, doe snel de check. Financiële zekerheid voor u en uw gezin. Zonder addertjes onder het gras. Dat geeft een fijn gevoel.

Het kost wel geld en u levert wellicht een stuk belastingvoordeel in. Maar u krijgt er een veilig sociaal vangnet voor terug. En u hebt geen dure inkomensverzekering meer nodig.

Nieuwsgierig? Plan hier uw telefonisch informatiegesprek in.

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf helpt jaarlijks duizenden ondernemers in goede en slechte tijden. IMK is een landelijke organisatie en werkt samen met de meeste gemeenten en landelijke overheden.

Vrouw met krukken
telefoon-icon
Wilt u meer informatie over MKB Vangnet?
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. Of bel ons op: 088 - 999 000 9

  Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

  Hoe werkt MKB Vangnet?

  Is MKB Vangnet ook geschikt voor u?
  Doe nu eerst de check. Daarmee krijgt u binnen enkele minuten een reëel inzicht of het passend is voor u.

  Bel de MKB Vangnet-advieslijn
  Ook kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bellen met de advieslijn van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf in Woudenberg.
  088 999 00 09

  Vraag de uitgebreide folder aan

  Is het misschien iets voor u? Zoekt u een beetje meer zekerheid? Vraag dan de uitgebreide digitale folder aan. Daarin leest u veel meer.

  Folder MKB vangnet


   Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

   Of bel de MKB Vangnet-advieslijn

   Ook kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bellen met de advieslijn van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf in Woudenberg op telefoonnummer: 088 999 00 09


    Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

    Hovenier

    “Eigenlijk ben ik niet zo’n ondernemer. En ook geen planner. Ik ben er toevallig ingerold. Er kwamen steeds leuke opdrachten op mijn pad. Al mijn geld gaat elke maand op. Een reserve heb ik niet. Hoe moet dat eigenlijk als het misgaat? Mijn accountant kwam met MKB Vangnet aanzetten. Een lekker gevoel die extra zekerheid.”

    Slaaptherapeute

    Slaaptherapeute

    “Ik heb medisch een hele historie. Gelukkig gaat het nu weer goed. Maar geen aov wil me nog hebben. Daar maakte ik mij flink zorgen over. Ik ben op zoek gegaan en nu zit ik bij MKB Vangnet. Als me wat gebeurt, ben ik verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid of krijg ik een WW-uitkering net als mensen in loondienst. Daar slaap ik zelf ook beter van!”

    IT'er

    “Ik heb vier kinderen, een vrouw en twee honden. En ze moeten allemaal eten. Gelukkig is er genoeg werk in de ICT. Maar ik denk wel eens wat gebeurt er als ik omval of als er weer een crisis komt. Als zzp-er loop je best een risico. Ik zag die advertenties voor MKB Vangnet en ik dacht dat wil ik ook. Ik heb me net opgegeven. Bye bye zelfstandigenaftrek, hallo zekerheid.”

    IT mkvangnet
    Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


     Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

     Bekend van onder andere
     Back To Top