skip to Main Content

MKB NOODLIJN
VOOR IEDERE ONDERNEMER
EEN LUISTEREND O
OR

HELPENDE HAND EN LUISTEREND OOR

Het IMK heeft sinds de uitbraak van de coronacrisis duizenden telefoontjes gehad van ongeruste en soms ook wanhopige ondernemers die niet meer weten waar ze het zoeken moeten. Vaak zoeken we naar oplossingen, maar we merkten dat een luisterend oor van een coach of ervaringsdeskundige soms net zo veel waard is – en misschien wel meer.

Het openen van de MKB Noodlijn is het resultaat van die ervaring.

 

“Een ondernemer heeft graag de regie, maar in deze tijd kan dat niet. Dan helpt het als iemand gewoon luistert”, vertelt IMK-directeur Michiel Hordijk, die samen met Ondernemend Nederland (ONL) het initiatief nam voor de MKB Noodlijn (088 9990000). De telefoon staat er sinds de opening roodgloeiend.

In de media

Goedemorgen Nederland (WNL)

Tijd voor Max (Omroep Max)

VAN ONDERNEMER TOT ONDERNEMER:

WIJ ZIJN ER VOOR JE

Het IMK staat al meer dan 70 jaar klaar voor ondernemers. In goede, maar ook in slechte tijden, zoals nu. Bij het deskundige team van de MKB Noodlijn kun je je verhaal kwijt en ben je er zeker van dat er aan de andere kant van de lijn een ondernemer zit die naar je luistert.

Je kunt er je hart luchten, even afstand nemen van de situatie waarin je zit en gewoon even praten met iemand die snápt waar je stress vandaan komt. Van ondernemer tot ondernemer: wij zijn er voor je. Met raad, en daad.

Waarom de MKB noodlijn?

Begrip: van ondernemer tot ondernemer

Opluchting: door zorgen te delen

Steun: een luisterend oor zonder oordeel

Advies: een team van coaches zit elke dag klaar

Back To Top