skip to Main Content

Ondernemen, voortaan zonder tijd en geld verspillen

Wij weten dat ondernemen veel vraagt van de ondernemer. Veel energie, veel onzekerheid en veel beslissingen nemen. De ondernemer heeft een hekel aan tijd en geld verspillen en toch gebeurt dat dagelijks, vaak in kleine beetjes, maar soms ook in het groot.

Bij financiering, bijvoorbeeld, door de keuze voor het verkeerde instrument of overdreven voorwaarden van financiers. Tegenwoordig vaak door snelle online financieringsoplossingen. Handig, maar of het ook goed is, dat is wat anders. Of bij het inhuren van zogenaamde experts. Uurtje factuurtje vaak, zonder resultaatverplichting. En zelden snel genoeg.

Ontdek hoe wij de barricades opgaan voor ondernemers. Stop verspilling. Nergens meer voor nodig. De advieswereld is toe aan een stevige revolutie. Halvering van de kosten en doorlooptijd en daarna minimaal nog een keer door de helft. Door niet-traditionele oplossingen als dat beter is voor je bedrijf. Door digitalisering, door slimme algoritmes, door toepassing van best-practices in plaats van iedere keer op kosten van de opdrachtgever opnieuw verzinnen. En toch oplossingen, die precies op maat zijn voor de ondernemer. Een revolutie in de traditionele advieswereld, waarin dilemma’s worden doorbroken, zoals dat in andere sectoren ook gebeurd is. En die revolutie is begonnen.

Het IMK startte met het Instituut van nieuwe mkb-oplossingen, voor bedrijfsadviezen, voor financiering en voor bedrijfsovername en bedrijfswaardering. De bouwstenen voor onze transformatie waren o.a. maximale transparantie (daarom publiceren we de ratings van onze adviseurs door opdrachtgevers), algoritmes op basis van 28 jaar big data verzameling over mkb-ondernemingen, hybride model van online dienstverlening in combinatie met lokale adviseurs, verspreid over heel Nederland en onze maatschappelijke ambitie om ondernemers duurzaam financieel zelfstandig te laten zijn. Voor dat laatste werken we bv. met oplossingen, die beginnen waar traditionele leveranciers van financiering ophouden. Als het met IMK niet lukt, dan lukt het nergens, zo luidt onze belofte.

Het resultaat: goede mkb-oplossingen zonder verspilling van tijd en geld. Daar wordt je als ondernemer blij van, tenslotte.

arrow-right
Financieringsadvies zonder tijd of geld verspillen?
Elke dag adviseren wij honderden ondernemers!
Dit doen we met slimme oplossingen, zoals de online financieringsadviseur.
Deze tevreden klanten gingen je voor

Lees hoe Jurgen besloot om toch door te gaan met zijn bedrijf.
Lees meer

Lees hoe Esther bevriend raakte met de koper van haar bedrijf.
Lees meer

Lees hoe Martijn toch nog het geld voor zijn plannen rond kreeg.
Lees meer

Nominatie computable awards
Top 5 notering voor de Computable Award 2018

'beste ICT-oplossing in het MKB'

Wij streven naar eerlijke MKB financiering! Geen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen. Onze financieringswijzer is door de Computable Awards genomineerd als beste ICT-oplossing in het MKB.

Bekend van onder andere
Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


    Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

    Back To Top