skip to Main Content

Lees hoe Martijn toch nog het geld voor zijn plannen rond kreeg

Martijn was er behoorlijk chagrijnig door. Een afwijzing voor zijn kredietaanvraag van de bank, waar hij al vele jaren zaken mee deed. Omdat ‘de cijfers uit de afgelopen jaren niet goed genoeg waren’, luidde het oordeel. “Ja, dat weet ik ook wel”, vertelt Martijn, “maar dat had te maken met twee zieke medewerkers. Dat heeft me verschrikkelijk veel geld gekost, maar dat probleem is uiteindelijk wel opgelost. En nu heb ik geld nodig om m’n zaak uit te breiden, omdat het juist heel goed gaat”.

De meeste financiers beoordelen vooral op feiten uit het verleden en als een bedrijf ‘een krasje’ heeft opgelopen, dan is een afwijzing meestal aan de orde, zonder te beoordelen of de kras nog wel effect heeft op de toekomst.

“Belachelijk”, vindt Martijn, “het gaat er toch om dat het krediet met rente in de toekomst netjes terugbetaald wordt”. Martijn kwam via 155-Help-een-Bedrijf met het IMK in contact en daar zetten ze de toekomst wel centraal in hun beoordeling en advies.

“Er bleken veel meer financieringsinstrumenten te zijn, dan ik wist”, vervolgt Martijn, “en al snel kwam ik via het IMK op een voorschot van mijn pin-omzet. En ze hielpen me met een zogenaamd Family & Friends Funding, waarbij mijn vrienden allemaal een stukje van mijn bedrijf krijgen.”

Martijn heeft de uitbreiding van zijn zaak intussen geregeld en dat is maar goed ook. Resultaat: meer klanten en meer omzet per klant. Financiering geslaagd.

arrow-right
Financieringsadvies zonder tijd of geld verspillen?
Elke dag adviseren wij honderden ondernemers!
Dit doen we met slimme oplossingen, zoals de online financieringsadviseur.
Deze tevreden klanten gingen je voor

Lees hoe Jurgen besloot om toch door te gaan met zijn bedrijf.
Lees meer

Lees hoe Esther bevriend raakte met de koper van haar bedrijf.
Lees meer

Lees hoe Martijn toch nog het geld voor zijn plannen rond kreeg.
Lees meer

Nominatie computable awards
Top 5 notering voor de Computable Award 2018

'beste ICT-oplossing in het MKB'

Wij streven naar eerlijke MKB financiering! Geen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen. Onze financieringswijzer is door de Computable Awards genomineerd als beste ICT-oplossing in het MKB.

Bekend van onder andere
Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


    Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

    Back To Top