skip to Main Content

Lees hoe Jurgen besloot om toch door te gaan met zijn bedrijf

Jurgen was gewend hard te werken. Zijn ouders deden dat ook al in het restaurant, voordat hij de zaak overnam en Jurgen hielp toen al vaak mee.

Als eigen baas ging hij enthousiast aan de slag en genoot van het contact met zijn klanten, die meestal uit de buurt kwamen. Maar hij ontdekte al snel dat, na aftrek van alle kosten, er niet veel overbleef. Zeker niet in verhouding tot de vele uren die hij er in stak.

Op een dag stelde hij zichzelf de vraag: “Moet ik er niet gewoon mee stoppen?”, een vraag die veel zelfstandige ondernemers zichzelf af en toe stellen. “Ligt het aan mij of aan de markt”? “Wat doe ik fout”. Jurgen realiseerde zich dat hij op zoek moest gaan naar de antwoorden en kwam via 155-Help-een-Bedrijf in contact met het IMK voor een zogenaamd ‘Stoppen-of-Doorgaan’ gesprek met Arjan, een IMK-adviseur gespecialiseerd in horecabedrijven.

“Ongelofelijk wat zo’n gesprek kan doen”, vertelt Jurgen, “Arjan drukte eigenlijk direct met z’n vingers op de juiste knoppen en het gaf mij het inzicht dat we niet genoeg met de tijd waren meegegaan, maar dat dat wel herstelbaar was”. Jurgen ging als eerste actie snel aan de start met de adviezen over zichtbaarheid in online media en merkte binnen een paar weken al positieve effecten. Ook de andere adviezen van Arjan over openingstijden en inkoopkosten volgde hij op, maar het belangrijkste was zijn besluit om niet te stoppen, maar met nieuwe energie door te gaan.

Meer informatie? Plan hier een telefonisch informatiegesprek in.

telefoon-icon
Bedrijfsadvies zonder tijd of geld verspillen?
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. Of bel ons op: 088-9990000Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.Deze tevreden klanten gingen u voor

Lees hoe Jurgen besloot om toch door te gaan met zijn bedrijf.

Lees hoe Esther bevriend raakte met de koper van haar bedrijf.

Lees hoe Martijn toch nog het geld voor zijn plannen rond kreeg.

Nominatie computable awards
Genomineerd voor de Computable Award 2018

voor 'de beste ICT-oplossing in het MKB'

Wil je ons helpen met jouw stem in onze strijd voor eerlijke mkb-financiering en tegen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen.

Veeeeeeeeeel dank!

Bekend van onder andere
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.


Back To Top