skip to Main Content

DIRECTE HULP BINNEN JOUW GEMEENTE

De coronacrisis heeft diepe sporen achtergelaten op veel ondernemers. En dat de economie langzaam weer opengaat, betekent niet dat problemen of schulden zomaar verdwenen zijn. De toekomst is voor veel ondernemers permanent veranderd – en dat vraagt om aanpassingsvermogen van jou als ondernemer.

 

Je bent niet alleen
Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Voor elke ondernemer die wel wat hulp kan gebruiken of ondernemers die hun omzet of rendement willen verhogen, heeft de overheid een adviestraject beschikbaar gesteld. Kosteloos.

Hulp is dichtbij
Vanaf 1 januari 2021 hebben de Nederlandse gemeentes vanuit de Tozo- regeling de taak om ondernemers te helpen bij het (her)bezinnen op hun toekomst. Dit doen ze middels adviesgesprekken. Iemand die je weer even de weg wijst,  maar ook perspectief biedt. Wat doe je als er een volgende lockdown zich aankondigt? Wat doe je als de economie terugloopt of juist de lucht in schiet? Voorbeelden van scenario’s die worden besproken met ondernemers. 

Meld je aan
Wil je advies over je bedrijfsvoering of over het verdienmodel van je bedrijf? Wil je met een adviseur praten over een nieuwe koers voor je bedrijf of over je financiering? Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via de button voor een adviesgesprek, dan weet je direct of ook jouw gemeente is aangesloten bij het IMK. 

ZIJ GINGEN JE VOOR

Als onderdeel van het steunpakket van de overheid kunnen ondernemers een beroep doen op een kosteloos adviesgesprek: de Tozo Heroriëntatie regeling.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze regeling. Vraag een adviesgesprek aan en zet de eerste stap voor de toekomst van jouw bedrijf, ook na corona.

WAT IS DE TOZO HERORIENTATIE REGELING?

Nu de economie weer op gang komt wordt duidelijk dat we geconfronteerd worden met fundamentele en vaak blijvende veranderingen. Dit betekent dat veel ondernemers zich moeten aanpassen aan de nieuwe realiteit en zich moeten voorbereiden op veranderingen binnen de bedrijfsvoering.

Vanaf 1 januari 2021 hebben de Nederlandse gemeentes middels de Tozo Heroriëntatie de taak om ondernemers te helpen bij het (her)bezinnen op hun toekomst, die er als gevolg van corona, heel anders uitziet dan gedacht.

Wil je advies over de levensvatbaarheid van je eigen onderneming, of denk je erover om je bedrijf anders in te richten als de economie weer opengaat? Zij luisteren naar je, en verwijzen je aan de hand van jouw hulpvraag door naar de juiste persoon of instantie.

GRATIS ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Schrijf je snel in om een adviesgesprek in te plannen! Er zijn meer dan een miljoen ondernemers en maar een beperkt aantal plekken te reserveren.

  Voornaam:

  Achternaam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Postcode:

  Huisnummer:

  Gemeente:

  Geboortedatum:


  Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken. Lees in onze privacyverklaring wat wij doen met je persoonlijke informatie.  Helaas is het in jouw gemeente niet mogelijk om een plek te reserveren voor de gratis Tozo Heroriëntatie regeling! Je kan contact opnemen met jouw gemeente om de mogelijkheden te bespreken.

  OVER ONS

  Het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf is er voor iedere levensfase van de ondernemer en van zijn of haar onderneming. Starten, groeien, herstellen of beëindigen zijn allemaal fases waar je wel wat hulp bij kan gebruiken. Daar zorgen we voor, met meer dan 70 gekwalificeerde ondernemerscoaches en bedrijfsadviseurs. En omdat we ons richten op kleine ondernemingen en ZZP-ers hebben we de kennis en ervaring die daarbij past. Elk jaar begeleiden we duizenden ondernemers die een eigen inkomen genereren met hun onderneming, ze zijn een motor van onze samenleving. En daar zijn we trots op.

  Back To Top