skip to Main Content

Haalbaarheidsonderzoek

Je hebt een goed idee voor de start van een eigen bedrijf. Je onderneming draait voorspoedig en je droomt van verdere uitbreiding. Verbouwen, of misschien wel een nieuw filiaal. Maar zijn deze plannen eigenlijk wel realistisch?

Om daar achter te komen doet het IMK voor jou een haalbaarheidsonderzoek. Met je plannen in de hand bekijken onze adviseurs of je plannen kans van slagen hebben. Daarbij kijken ze naar die plannen en jouw kwaliteiten als ondernemer, maar ook naar de markt en de omgeving.

De uitkomsten van het onderzoek vormen de basis van een persoonlijk advies. Daarmee krijgt je een eerlijk antwoord op je vragen en voorkom je latere teleurstellingen. Een positief advies kan bovendien de kansen bij een eventuele financieringsaanvraag aanzienlijk versterken. In bepaalde situaties kan deze vorm van onderzoek mogelijk (mede-)gefinancierd worden door derde partijen. Wij vertellen je er graag meer over. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 – 999 00 00Of laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

telefoon-icon
Bedrijfsadvies zonder tijd of geld verspillen?

Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug.
Of bel ons op: 088 - 999 00 00.

  Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

  Onze aanpak: 3 eenvoudige stappen
  Kennismaken
  Stap 1

  U staat voor een belangrijke beslissing. Daarom vinden wij dat een kennismakingsgesprek meer is dan zomaar een gesprek. We leren u en uw bedrijf graag kennen. Daarnaast is het voor u een moment om de adviseur en het IMK te leren kennen. Na de kennismaking doen we u indien gewenst een adviesvoorstel. In dit voorstel definiëren we de doelen, de aanpak, de kosten en de planning. U houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

  Start
  Stap 2

  Samen voeren we het opgestelde plan uit. We zetten de eerste stappen en verzamelen de Quick Wins. We analyseren de eerste resultaten en gaan verder met de uitvoer. Als het goed bevalt gaan we samen verder met de versnelling. Ook hiervoor geldt; u houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

  Versnelling
  Stap 3

  We analyseren en optimaliseren de resultaten. Door het zetten van korte sprints werken we verder aan realisatie van de gestelde doelen. Ook evalueren we de behaalde resultaten.

  Nominatie computable awards
  Top 5 notering voor de Computable Award 2018

  'beste ICT-oplossing in het MKB'

  Wij streven naar eerlijke MKB financiering! Geen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen. Onze financieringswijzer is door de Computable Awards genomineerd als beste ICT-oplossing in het MKB.

  Ondernemer, maak je sterk

  Toch nog niet gevonden wat je zocht?
  Vind artikelen uit de kennisbank, veelgestelde vragen en ondersteunende informatie:
  Bekend van onder andere
  Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


   Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

   Back To Top