skip to Main Content

Haalbaarheidsonderzoek

Uw onderneming draait voorspoedig en u droomt van verdere uitbreiding. Verbouwen, of misschien wel een nieuw filiaal. Maar zijn deze plannen eigenlijk wel realistisch?

Om daar achter te komen doet het IMK voor u een haalbaarheidsonderzoek. Met uw gegevens in de hand bekijken onze adviseurs of uw plannen kans van slagen hebben. Daarbij kijken ze naar uw eigen positie, maar ook naar de markt en de omgeving.

De uitkomsten van het onderzoek vormen de basis van een persoonlijk advies. Daarmee krijgt u een eerlijk antwoord op uw vragen en voorkomt u latere teleurstellingen. Een positief advies kan uw positie bij een eventuele financieringsaanvraag aanzienlijk versterken.

In bepaalde situaties kan deze vorm van onderzoek mogelijk (mede-)gefinancierd worden door derde partijen. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088-999 00 00. Of laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Onze aanpak: 3 eenvoudige stappen
Kennismaken
Stap 1

U staat voor een belangrijke beslissing. Daarom vinden wij dat een kennismakingsgesprek meer is dan zomaar een gesprek. We leren u en uw bedrijf graag kennen. Daarnaast is het voor u een moment om de adviseur en het IMK te leren kennen. Na de kennismaking doen we u indien gewenst een adviesvoorstel. In dit voorstel definiëren we de doelen, de aanpak, de kosten en de planning. U houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

Start
Stap 2

Samen voeren we het opgestelde plan uit. We zetten de eerste stappen en verzamelen de Quick Wins. We analyseren de eerste resultaten en gaan verder met de uitvoer. Als het goed bevalt gaan we samen verder met de versnelling. Ook hiervoor geldt; u houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

Versnelling
Stap 3

We analyseren en optimaliseren de resultaten. Door het zetten van korte sprints werken we verder aan realisatie van de gestelde doelen. Ook evalueren we de behaalde resultaten.

telefoon-icon
Bedrijfsadvies zonder tijd of geld verspillen?
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. Of bel ons op: 088-9990000Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.Ondernemer, maak u sterk:

Nominatie computable awards
Genomineerd voor de Computable Award 2018

voor 'de beste ICT-oplossing in het MKB'

Wil je ons helpen met jouw stem in onze strijd voor eerlijke mkb-financiering en tegen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen.

Veeeeeeeeeel dank!

Bekend van onder andere
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.


Back To Top