skip to Main Content

Franchise-advies

Franchise is een prachtige vorm van ondernemen en met ruim 800 franchiseformules en 31.000 franchise-ondernemers is franchise een reële optie voor zelfstandig ondernemerschap. Maar is het ook voor u de beste optie? Welke formule past bij u?

De beslissing om in een franchiseformule in te stappen is geen simpele ja/nee vraag. Er zijn foute, goede of betere manieren om met franchise aan de slag te gaan. Een beslissing met veel opties en veel te verliezen en te winnen. Een beslissing, die je beter niet alleen kunt nemen.

En wat als de belangen uit elkaar lopen? Kloppen de voorgeschotelde omzetprognoses wel? Is de franchiseovereenkomst wel redelijk? Komt de franchisegever de beloften en afspraken wel na?

De belangrijkste tip voor franchisenemers: Ondernemer, maak je sterk! Zorg dat je je zaken voor elkaar hebt en laat je helpen door iemand, die jouw business begrijpt en aan jouw kant staat. Iemand die heldere taal spreekt. Die jouw ondernemerskansen en -lasten kan vaststellen en begrijpt hoe je franchising goed laat werken.

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Onze aanpak: 3 eenvoudige stappen
Kennismaken
Stap 1

U staat voor een belangrijke beslissing. Daarom vinden wij dat een kennismakingsgesprek meer is dan zomaar een gesprek. We leren u en uw bedrijf graag kennen. Daarnaast is het voor u een moment om de adviseur en het IMK te leren kennen. Na de kennismaking doen we u indien gewenst een adviesvoorstel. In dit voorstel definiëren we de doelen, de aanpak, de kosten en de planning. U houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

Start
Stap 2

Samen voeren we het opgestelde plan uit. We zetten de eerste stappen en verzamelen de Quick Wins. We analyseren de eerste resultaten en gaan verder met de uitvoer. Als het goed bevalt gaan we samen verder met de versnelling. Ook hiervoor geldt; u houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

Versnelling
Stap 3

We analyseren en optimaliseren de resultaten. Door het zetten van korte sprints werken we verder aan realisatie van de gestelde doelen. Ook evalueren we de behaalde resultaten.

telefoon-icon
Bedrijfsadvies zonder tijd of geld verspillen?
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. Of bel ons op: 088-9990000Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.Ondernemer, maak u sterk:

Nominatie computable awards
Genomineerd voor de Computable Award 2018

voor 'de beste ICT-oplossing in het MKB'

Wil je ons helpen met jouw stem in onze strijd voor eerlijke mkb-financiering en tegen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen.

Veeeeeeeeeel dank!

Bekend van onder andere
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.


Back To Top