skip to Main Content

Subsidies en overheidsregelingen

IMK is kort na de Tweede Wereldoorlog als Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf door de overheid opgericht om ondernemers in Nederland financieel te ondersteunen voor herstel en groei van hun bedrijven. De maatschappelijke missie zit ons nog steeds in het bloed en dankzij deze erfenis hebben wij een sterke verwevenheid met de overheid, waardoor wij goed zicht hebben op diverse subsidie- en garantieregelingen voor ondernemers en MKB-bedrijven.

In onze contacten met ondernemers ervaren wij keer op keer dat veel van deze regelingen niet bekend zijn en/of dat het aanvraagproces erg ingewikkeld is. IMK heeft adviseurs beschikbaar in elke provincie die precies op de hoogte zijn van lokale en regionale regelingen. Dankzij subsidies is de financieringsbehoefte dikwijls minder en garantieregelingen kunnen zorgen dat financieringen juist eerder verstrekt worden. Ook jij komt in aanmerking voor die voordelen, dus laat ons voor zorgen dat die potjes niet langer onbenut blijven!

Voor ondernemers in financiële nood hebben gemeentes bijvoorbeeld de Bbz regeling of IOAZ regeling (uitkering of krediet). Vul onze gratis BBz-scan in om te kijken of je daarvoor in aanmerking komt.

Begeleiding van financieringsaanvragen

Snellere acceptatie en betere voorwaarden

WIlt u ons bellen? 088-999 00 00

telefoon-icon
Financieren, voortaan zonder tijd en geld verspillen

Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug. Of bel ons op: 088 - 999 00 00.

  Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

  Ondernemer, wij helpen bij je financiering

  Nominatie computable awards
  Top 5 notering voor de Computable Award 2018

  'beste ICT-oplossing in het MKB'

  Wij streven naar eerlijke MKB financiering! Geen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen. Onze financieringswijzer is door de Computable Awards genomineerd als beste ICT-oplossing in het MKB.

  Bekend van onder andere
  Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


   Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

   Back To Top