skip to Main Content

Financieringsadvies en bemiddeling

Of je nu al een jarenlang een kredietrelatie hebt met je huisbank of het is de eerste keer dat je financiering nodig hebt, het verkrijgen van een (nieuwe) financiering is tegenwoordig niet gemakkelijk. Naast banken is er de laatste jaren een oerwoud aan alternatieve financieringsvormen ontstaan, zoals factoring en crowd funding, waar je door de bomen het bos niet meer ziet. Advies vanuit banken en financieringsmaatschappijen is zelden objectief. In plaats van de behoefte van jou als ondernemer centraal te stellen gaat het veel partijen vooral om snel transacties doen.

Als onafhankelijk adviesbureau biedt IMK objectief advies over de meest passende financieringsvorm(en) gebaseerd op jouw specifieke situatie en wensen. Daarbij heb je de keuze uit een telefonisch of on-line consult of een van onze adviseurs bij je in de buurt kan op je bedrijf langs komen voor een gesprek. Als eerste stap nodigen we je uit onze gratis Financieringswijzer in te vullen waarmee je direct inzicht krijgt in de diverse mogelijkheden die voor jouw bedrijf en behoefte gelden.

Omdat iedere ondernemer en elk bedrijf uniek is, biedt IMK tevens begeleiding om de gewenste financiering te realiseren. Voor jou is dit een lastige afleiding, voor ons is het core business. Door je kredietvraag te vertalen in een voorstel dat we pasklaar kunnen neerleggen bij de meest geschikte financieringspartijen, verkorten we het aanvraagproces en vergroten we de kans op succes.

Situaties waarin wij ondernemers adviseren en begeleiden zijn o.a.:

 • Uitbreiding van werkkapitaal
 • Investering in bedrijfsmiddelen of bedrijfspand
 • Herfinanciering
 • Groeikapitaal
 • Bijzonder Beheer
 • Overnames en MBO/MBI
 • Stapelfinanciering of co-financiering
Begeleiding van financieringsaanvragen

Snellere acceptatie en betere voorwaarden

WIlt u ons bellen? 088-999 00 00

telefoon-icon
Financieren, voortaan zonder tijd en geld verspillen

Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug. Of bel ons op: 088 - 999 00 00.

  Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

  Ondernemer, wij helpen bij je financiering

  Nominatie computable awards
  Top 5 notering voor de Computable Award 2018

  'beste ICT-oplossing in het MKB'

  Wij streven naar eerlijke MKB financiering! Geen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen. Onze financieringswijzer is door de Computable Awards genomineerd als beste ICT-oplossing in het MKB.

  Bekend van onder andere
  Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


   Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

   Back To Top