skip to Main Content

Over ons, welk bedrijf zit achter Financiering voor MKB

Wij zijn niet zomaar een commerciële aanbieder van factoring. Wij zijn het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Wij helpen mkb’ers en zzp’ers in goede en slechte tijden, dat doen we al ruim 60 jaar. Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf heeft met haar circa 80 werknemers al duizenden ondernemers uit de brand geholpen. Direct of in opdracht van gemeenten, provincies, instellingen en andere organisaties. Wij hebben negen vestigingen, verspreid over geheel Nederland.

factoring check

Check met deze simpele vragen of u in aanmerking komt. U krijgt al binnen enkele minuten het resultaat.

arrow-right
Financieringsadvies zonder tijd of geld verspillen?
Elke dag adviseren wij honderden ondernemers!
Dit doen we met slimme oplossingen, zoals de online financieringsadviseur.

Meer informatie over Factoring voor MKB

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf heeft Financiering voor mkb opgezet op verzoek van en in samenwerking met ondernemers. Zij hadden een behoefte aan een factoringaanbieder die duidelijke tarieven hanteert, zich aan de afspraken houdt, betrouwbaar en ervaren is, vriendelijk met de debiteuren omgaat en zich inzet voor de belangen van mkb’ers en zzp’ers.

Financiering voor mkb wordt uitgevoerd door Bibby Financial Services (BFS). Dit is een grote, betrouwbare en wereldwijde aanbieder van werkkapitaalfinancieringen. Met meer dan 50 kantoren in Europa, Azië en Noord-Amerika bedient zij ruim 9.500 kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd.

Naast factoring biedt het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf allerhande adviezen voor ondernemers, van ervaren coaches en mede-ondernemers. Op afroep, net waar u behoefte aan hebt. Zoals ondersteuning en creatieve oplossingen bij acute geldproblemen, een winstverbeter-analyse, hulp bij zakelijke conflictenopleidingen, trainingen, kortingen, hulp voor (door)starters en een sociaal vangnet om de risico’s van ziekte of arbeidsongeschiktheid te voorkomen.

Factoring voor MKB
arrow-right
Direct duidelijk
Check direct of u in aanmerking komt. U krijgt al binnen enkele minuten het resultaat.
Dit doen we met slimme oplossingen, zoals de online financieringsadviseur.
Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


  Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

  Nominatie computable awards
  Top 5 notering voor de Computable Award 2018

  'beste ICT-oplossing in het MKB'

  Wij streven naar eerlijke MKB financiering! Geen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen. Onze financieringswijzer is door de Computable Awards genomineerd als beste ICT-oplossing in het MKB.

  Bekend van onder andere
  Back To Top