skip to Main Content

Factoring | Morgen zijn al uw facturen betaald

Wij helpen u snel, heel snel van uw geldtekort af. In één werkdag hebt u uw geld al binnen. Regelen we voor u. Zonder addertjes onder het gras. Ontdek de voordelen en lees de uitgebreide toelichting.

Factoring, weg cashflowproblemen

Soms zit het tegen. En moet u van alles betalen. Terwijl uw klanten pas over een paar weken uw banksaldo aanvullen. U ligt er misschien wakker van.

Het geeft vaak kopzorgen. Want uw uitgaven lopen gewoon door. Krijgt u uw geld wel? Wanneer? Zorg, schaamte of angstgevoelens steken de kop op bij alle ondernemers. U bent ook maar een mens.

Hoe zou het zijn als Factoring voor mkb u de uitstaande bedragen voorschiet? Gewoon binnen 24 uur alles op uw bankrekening. Dat is een stuk relaxter. Toch? Check met deze simpele vragen of u in aanmerking komt.

factoring check

Check met deze simpele vragen of u in aanmerking komt. U krijgt al binnen enkele minuten het resultaat.

arrow-right
Financieringsadvies zonder tijd of geld verspillen?
Elke dag adviseren wij honderden ondernemers!
Dit doen we met slimme oplossingen, zoals de online financieringsadviseur.
factoring meter

Makkelijk

Wachten op uw geld, nabellen, aanmanen. Brr. Achter uw geld aanzitten is vervelend. Niet meer nodig. Stuur ons gewoon uw facturen en wij maken het bedrag meteen aan u over.

zekerheid duim

Zeker

U weet zeker dat u uw geld krijgt. Zelfs als uw debiteur in betalingsproblemen komt of failliet gaat. Daar hebt u geen last van. Wij verzorgen ook een betalingsverzekering en doen een debiteurencheck.

Tarieven factoring

Transparant

Wij hanteren all-in-tarieven, we brengen nooit losse meerkosten in rekening. Daardoor hebben wij een van de laagste prijzen in Nederland. U betaalt 4% bij een kredietfaciliteit tot € 25.000, 3% bij een kredietfaciliteit vanaf € 25.000 tot € 100.000. That’s it.

arrow-right
Direct duidelijk
Check direct of u in aanmerking komt. U krijgt al binnen enkele minuten het resultaat.
Dit doen we met slimme oplossingen, zoals de online financieringsadviseur.
Factoring voor MKB

Hoe werkt factoring?

 1. De producten of diensten waar de factuur betrekking op heeft, zijn reeds geleverd.
 2. De facturen mogen niet belast zijn met enig andere rechtsaanspraak.
 3. Check hier eerst of u in aanmerking komt.
 4. Alle details staan in de leesbare, heldere factoringofferte die u ontvangt voordat u uw beslissing neemt. Lees ook deze uitgebreide toelichting.

Nooit meer cashflowproblemen in de toekomst

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf kan u ook helpen om herhaling van geldtekort in de toekomst te vermijden. Onze helpdesk 155-Help-een-bedrijf geeft u kosteloos deskundig advies op maat.

 • Heeft u structurele cashflowproblemen? Vertel ons eerst iets meer over uw situatie via de volgende vragen. U krijgt meteen een eerste persoonlijk advies van medeondernemers.
 • Uw gegevens zijn bij ons veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken. We gaan uiterst vertrouwelijk met uw informatie om.
 • Er bestaan ook speciale regelingen voor ondernemers in zwaar weer zoals de Bbz-regeling.
Financieren met factoring
factoring check

Is factoring ook geschikt voor uw bedrijf?
Check met deze simpele vragen of u in aanmerking komt. U krijgt al binnen enkele minuten het resultaat.

Over Financiering voor MKB

Financiering voor mkb en 155-Help-een-bedrijf zijn initiatieven van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij helpen jaarlijks duizenden ondernemers in goede en slechte tijden. IMK is een betrouwbare landelijke organisatie, bestaat al ruim 50 jaar en werkt samen met de meeste Nederlandse gemeenten en landelijke overheden.

Het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf heeft Financiering voor mkb opgezet op verzoek van en in samenwerking met ondernemers. Zij hadden een behoefte aan een factoringaanbieder die duidelijke tarieven hanteert, zich aan de afspraken houdt, betrouwbaar en ervaren is, vriendelijk met de debiteuren omgaat en zich inzet voor de belangen van mkb’ers en zzp’ers.

Nominatie computable awards
Top 5 notering voor de Computable Award 2018

'beste ICT-oplossing in het MKB'

Wij streven naar eerlijke MKB financiering! Geen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen. Onze financieringswijzer is door de Computable Awards genomineerd als beste ICT-oplossing in het MKB.

Bekend van onder andere
Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


  Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

  Back To Top