skip to Main Content

Zakelijk conflict | Conflictbeheersing

Zakelijke conflicten leiden altijd af. Zeker als de mogelijke consequenties van het conflict groot zijn. Of het nu met een zakenpartner is of met een leverancier of een medewerker. Of het over een huurovereenkomst gaat, over de waarde van de onderneming of over een franchisecontract.

De belangrijkste tip in zulke gevallen: Ondernemer, maak je sterk! Ga niet in de weerstand of in de ontkenning. Laat het niet doormodderen of escaleren. Zorg dat je je zaak voor elkaar hebt en laat je helpen door iemand, die je situatie en je business begrijpt, heldere taal spreekt en aan jouw kant staat. Iemand, die jou sterker maakt, waardoor je het conflict weer snel achter je kan laten.

Wil je de eerste stap weten voor conflictbeheersing in jouw specifieke situatie, dan kun je de conflictscan op 155.nl doen (ook een initiatief van het IMK). Klik hier om direct naar de conflictscan te gaan.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 – 999 00 00Of laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

telefoon-icon
Bedrijfsadvies zonder tijd of geld verspillen?

Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug.
Of bel ons op: 088 - 999 00 00.

Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

Ondernemer, maak je sterk

Nominatie computable awards
Top 5 notering voor de Computable Award 2018

'beste ICT-oplossing in het MKB'

Wij streven naar eerlijke MKB financiering! Geen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen. Onze financieringswijzer is door de Computable Awards genomineerd als beste ICT-oplossing in het MKB.

Bekend van onder andere
Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!

Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

Back To Top