skip to Main Content

Conflictbeheersing

Zakelijke conflicten leiden altijd af. Zeker als de mogelijke consequenties van het conflict groot zijn. Of het nu met een zakenpartner is of met een leverancier of een medewerker. Of het over een huurovereenkomst gaat, over de waarde van de onderneming of over een franchisecontract.

De belangrijkste tip in zulke gevallen: Ondernemer, maak je sterk! Ga niet in de weerstand of in de ontkenning. Laat het niet doormodderen of escaleren. Los het op, zorg dat je je zaak voor elkaar hebt en laat je helpen door iemand, die je situatie en je business begrijpt, heldere taal spreekt en aan jouw kant staat. Iemand, die jou sterker maakt, waardoor je het conflict weer snel achter je kan laten.

Wil je de eerste stap weten voor conflictbeheersing in jouw speciefieke situatie, dan kun je de conflictscan op 155.nl doen (ook een initiatief van het IMK). Klik hier om direct naar de conflictscan te gaan.

Onze aanpak: 3 eenvoudige stappen
Kennismaken
Stap 1

U staat voor een belangrijke beslissing. Daarom vinden wij dat een kennismakingsgesprek meer is dan zomaar een gesprek. We leren u en uw bedrijf graag kennen. Daarnaast is het voor u een moment om de adviseur en het IMK te leren kennen. Na de kennismaking doen we u indien gewenst een adviesvoorstel. In dit voorstel definiëren we de doelen, de aanpak, de kosten en de planning. U houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

Start
Stap 2

Samen voeren we het opgestelde plan uit. We zetten de eerste stappen en verzamelen de Quick Wins. We analyseren de eerste resultaten en gaan verder met de uitvoer. Als het goed bevalt gaan we samen verder met de versnelling. Ook hiervoor geldt; u houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

Versnelling
Stap 3

We analyseren en optimaliseren de resultaten. Door het zetten van korte sprints werken we verder aan realisatie van de gestelde doelen. Ook evalueren we de behaalde resultaten.

telefoon-icon
Bedrijfsadvies zonder tijd of geld verspillen?
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. Of bel ons op: 088-9990000Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.Ondernemer, maak u sterk:

Nominatie computable awards
Genomineerd voor de Computable Award 2018

voor 'de beste ICT-oplossing in het MKB'

Wil je ons helpen met jouw stem in onze strijd voor eerlijke mkb-financiering en tegen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen.

Veeeeeeeeeel dank!

Bekend van onder andere
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!
Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.


Back To Top