skip to Main Content

Scheiden als ondernemer? Hier moet je op letten!

Je bent ondernemer en je hebt samen met jouw partner de moeilijke beslissing genomen om te gaan scheiden. Dan kan de onderneming onderwerp worden van de scheiding. Een eigen bedrijf brengt veel extra vraagstukken met zich mee. Want van wie is de zaak eigenlijk? En krijgt de partner ook een deel van de onderneming of een vergoeding? Of dat zo is, hangt af van wat jullie voor of tijdens het huwelijk hebben geregeld. Zijn jullie in gemeenschap van goederen getrouwd? Of hebben jullie wel huwelijkse voorwaarden? Wat is de bedrijfsvorm? Alimentatie? Wat is de waarde van de onderneming? Zijn er kinderen? Wat gebeurt er met mijn pensioen? Zoals je leest roept een scheiding voor een ondernemer in veel gevallen extra vragen op.

Een goede start is de scheidingswijzer, dit hulpmiddel stelt aan de hand van een aantal vragen vast welke aandachtspunten in jouw geval belangrijk zijn en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Klik hier om de scheidingswijzer te starten.

arrow-right
Ondernemer, hier moet je op letten bij een scheiding!
Dit hulpmiddel stelt aan de hand van een aantal vragen vast waar op jij privé en zakelijk op moet letten en rekening mee moet houden in het geval van een scheiding. Klik hier om te beginnen.
Zullen we even kennismaken?

We plannen graag een gratis kennismakingsgesprek. Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug.
Of bel ons op: 088 - 999 00 00.

    Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

    telefoon-icon
    Back To Top