skip to Main Content

Bedrijfsbeëindiging

U wilt uw bedrijf beëindigen. Afhankelijk van uw situatie kan het beëindigen van uw bedrijf complex zijn. Daarnaast is het belangrijk om de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten.

Zijn er regelingen of voordelen waar u nog gebruik van kunt maken voordat uw bedrijf is opgeheven?

Er zijn foute, goede of betere manieren om te stoppen en ook om juist door te gaan. Of is er toch nog een mogelijkheid om uw bedrijf te verkopen? Een beslissing met veel opties aan beide kanten en veel te verliezen en te winnen. Een beslissing, die je beter niet alleen kunt nemen.

Maak gebruik van onze expertise. Neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Meer informatie? Laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Onze aanpak: 3 eenvoudige stappen
Kennismaken
Stap 1

U staat voor een belangrijke beslissing. Daarom vinden wij dat een kennismakingsgesprek meer is dan zomaar een gesprek. We leren u en uw bedrijf graag kennen. Daarnaast is het voor u een moment om de adviseur en het IMK te leren kennen. Na de kennismaking doen we u indien gewenst een adviesvoorstel. In dit voorstel definiëren we de doelen, de aanpak, de kosten en de planning. U houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

Start
Stap 2

Samen voeren we het opgestelde plan uit. We zetten de eerste stappen en verzamelen de Quick Wins. We analyseren de eerste resultaten en gaan verder met de uitvoer. Als het goed bevalt gaan we samen verder met de versnelling. Ook hiervoor geldt; u houdt de regie en geeft zelf aan of u verder wilt.

Versnelling
Stap 3

We analyseren en optimaliseren de resultaten. Door het zetten van korte sprints werken we verder aan realisatie van de gestelde doelen. Ook evalueren we de behaalde resultaten.

telefoon-icon
Bedrijfsadvies zonder tijd of geld verspillen?
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. Of bel ons op: 088-9990000Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.Ondernemer, maak u sterk:

Nominatie computable awards
Genomineerd voor de Computable Award 2018

voor 'de beste ICT-oplossing in het MKB'

Op 30 oktober maakt Computable de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardsshow in het Beatrix Theater in Utrecht. Bedankt voor jouw stem in onze strijd voor eerlijke mkb-financiering en tegen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen.

Veeeeeeeeeel dank!

Bekend van onder andere
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!Uw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.


Back To Top