skip to Main Content

Personal finance ondernemer

Als ondernemer moet je je tijd verdelen over het runnen van je bedrijf en het bouwen aan de toekomst van je gezin. De verbondenheid tussen privé en de zaak is sterk en de privésituatie kan behoorlijk wat impact hebben op het bedrijf. Op financieel gebied slaat de balans vaak door naar de zaak. De privésituatie krijgt niet altijd de aandacht die ze verdient. Toch is het belangrijk om ook daaraan genoeg aandacht te schenken.

Wat verandert er bijvoorbeeld als jij als ondernemer gaat trouwen? Of scheiden? Hoe regel je als ondernemer een hypotheek voor het kopen van een huis? Wat als je ziek wordt, met pensioen gaat of overlijdt? En hoe zit het met bedrijfsoverdracht: wat als er geen opvolger is? Of als er meerdere kinderen zijn die je zoveel mogelijk gelijk wenst te behandelen? Dat kan lastige situaties opleveren. Vooral als het niet goed geregeld is. IMK Personal Finance maakt de verbinding tussen je bedrijf en je privésituatie en helpt je de persoonlijke financiën goed te regelen.

telefoon-icon
Bedrijfsadvies zonder tijd of geld verspillen?

Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug.
Of bel ons op: 088 - 999 00 00.

  Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

  Ondernemer, maak je sterk

  Nominatie computable awards
  Top 5 notering voor de Computable Award 2018

  'beste ICT-oplossing in het MKB'

  Wij streven naar eerlijke MKB financiering! Geen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen. Onze financieringswijzer is door de Computable Awards genomineerd als beste ICT-oplossing in het MKB.

  Bekend van onder andere
  Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


   Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

   Back To Top