skip to Main Content

Crisis en bijzonder beheer

Dalende omzet, ziekte van personeel, een grote klant die niet betaalt, conflict met een leverancier of een winkelstraat die maandenlang open ligt. Er zijn soms momenten dat alles tegen lijkt te zitten. De tijd en energie die je hieraan moet besteden leiden af en vergroten de problemen alleen maar. De belangrijkste tip in zulke gevallen: Laat het niet doormodderen of escaleren. Zorg dat je je zaak voor elkaar hebt en laat je helpen door iemand, die je situatie en je business begrijpt, heldere taal spreekt en aan jouw kant staat. Iemand, die jou sterker maakt, waardoor je de problemen weer snel achter je kan laten. Het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf is daarvoor de aangewezen partij.

Weg bij bijzonder beheer

En ineens zit je met je onderneming in ‘bijzonder beheer’ van de bank. Geen fijne boodschap, want vanaf dat moment lijkt de bank tegenover je te zitten, in plaats van naast je te staan.

Het Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf zorgt ervoor dat jij sterker staat, waardoor je de status ‘bijzonder beheer’ weer snel achter je kan laten. Als partner van ondernemend Nederland bemiddelen wij al meer dan 75 jaar tussen banken en ondernemers. Wij kennen de werkwijze en besluitvorming binnen de banken, waardoor wij uitstekend in staat zijn de belangen van jou als ondernemer te behartigen en de continuïteit van jouw bedrijf zeker te stellen.

telefoon-icon
Bedrijfsadvies zonder tijd of geld verspillen?

Laat jouw gegevens achter en wij bellen je terug.
Of bel ons op: 088 - 999 00 00.

  Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

  Ondernemer, maak je sterk

  Nominatie computable awards
  Top 5 notering voor de Computable Award 2018

  'beste ICT-oplossing in het MKB'

  Wij streven naar eerlijke MKB financiering! Geen geld en tijd verspillen aan onredelijke voorwaarden en afwijzingen. Onze financieringswijzer is door de Computable Awards genomineerd als beste ICT-oplossing in het MKB.

  Bekend van onder andere
  Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op!


   Jouw gegevens zijn veilig. We zullen ze nooit aan derden verstrekken.

   Back To Top